Halduskogude koosseisud on lõpuks paigas

Täna, rohkem kui kaks nädalat pärast valimisi, said lõpuks paika ka haldukogude koosseisud. Senise 20 sotsist haldukogu liikme asemel, pääses sisse lausa 32 sotsiaaldemokraati. Kristiines oli meie tulemuseks rõõmustav number viis – halduskokku pääsesid lisaks minule Karel Rüütli, Sirje Keevallik, Merle Pormeister ja Eino Väärtnõu ehk igati eeskujulik koosseis. Eelmises koosseisus olin halduskogus neli aastat ainuke sotsiaaldemokraat, seega on areng märgatav.

Kristiine halduskogu koosseisus on 5 sotsiaaldemokraati, 7 keskerakondlast ja 5 IRLi liiget. Üllataval kombel ei saanud sisse mitte ühtegi reformierakondlasti. Eks see näitab ka veidi nimekirja koosseisu. Nimelt selleks, et haldkuskokku pääseda, peab inimene reaalselt samas linnaosas elama. Seega läheb huvitavaks. Keskerakonnal enamus puudub ja tuleb kellagagi hakata koostööd tegema, et see saavutada.

Täielik Kristiine halduskogu koosseis on järgmine

Tarmo Kruusimäe (IRL)
Vladimir Velman (Kesk)
Marika Tuus-Laul (Kesk)
Karel Rüütli (SDE)
Sirje Keevallik (SDE)
Maris Sild (SDE)
Paul Alekand (Kesk)
Merle Pormeister (SDE)
Natalia Vaino (Kesk)
Jaak Haud (Kesk)
Eino Väärtnõu (SDE)
Viktoria Nikolajeva (Kesk)
Vello Mäeots (IRL)
Anneli Kommer (IRL)
Urmo Saareoja (Kesk)
Svetlana Baltina (IRL)
Reigo Väli (IRL)

 

See sissekande postitati kategooriasse Halduskogu, Kristiine, Poliitika. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>