Eilsest olen Tallinna Linnavolikogu liige

volikogu

Sügisel lõppes mu ametiaeg noortevolikogus ja tundus igati loogiline samm, et võiksin edaspidi kaasa rääkida Tallinna asjades just linnavolikogu liikmena. Läks aga veidi teistmoodi ja siiani juhtisin aseesimehena Kristiine halduskogu. Muudatused sotside Riigikogu fraktsioonis viisid aga Riigikokku Barbi Pilvre ja mind omakorda linnavolikokku. Seega vastavalt eilsele valimiskomisjoni otsusele, kuulun nüüd Tallinna Linnavolikokku.

Minu esimene samm saab olema kindlasti end asjadega kurssi viimine. Kuigi olen võimalikult palju volikogu istungeid ülekande vahendusel jälginud ja end toimuvaga kursis hoidnud, siis pole see kindlasti piisav olnud. Jätkan tegutsemist ja opositsioonis olles tähelepanu pööramist just mulle südamelähedastele teemadele. Sotside fraktsiooni noorima liikmena ning noortevolikogu vilistlasena ei jää kindlasti tähelepanuta ka noori puudutavad teemad. Juba oma esimesel volikogu istungil plaanin sisse anda ka oma esimese arupärimise.

See sissekande postitati kategooriasse Linnavolikogu. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>