Mina ei usu Putinit

volikogu

Lugedes ​Tallinna Linnavolikogu liikme ​Margarita Tšernogorova (KE) artiklit ajalehes “Pealinn” tundub, et tal puudub arusaam ​ sellest, mis maailmas toimub. Uskudes Putinit, usub ta ka tõenäoliselt fakti, et okupeerimine on 21. sajandil täiesti normaalne tegevus ning et Eesti peaks käed rüppes pealt vaatama kuidas meie naaberriik üksteise järel vabu riike üritab okupeerida.

Kui Euroopa Liit poleks kehtestanud sanktsioone, oleks EL kaotanud oma usaldusväärsuse, loobunud demokraatlikest väärtustes ja põhimõtetest. Euroopa Liit ei saa pealt vaadata, kuidas üks Euroopa riik teist okupeerib.Vene elanik​e​ usaldus oma riigi vastu ei kasva Venemaa sanktsioonide puudumisest või nende olemasolust. Tšernogorova taoliste väljaütlemise tõttu tekib inimestel hoopis hirm ja usaldamatus oma riigi vastu.

Mina ei usu Putinit ja ma loodan, et ka enamus Eesti inimesi seda ei tee. Praeguses olukorras on Euroopa Liidu sanktsioonid igati mõistlikud. Taolise avaldusega esinenud Tšernogorova peaks sellise avalduse pärast Tallinna Linnavolikogust tagasi astuma. ​

See sissekande postitati kategooriasse Linnavolikogu, Poliitika, Välispoliitika. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>