Kooseluseadusest ja oma “arvamuse avaldamisest”

IMG_2988

Riigikogu kandidaadina potsatas ka minu meilipostkasti eile kiri SAPTK-ilt, kus sooviti tungivalt minu vastamist nende ankeedile. Kuigi tavaliselt ma taolistele asjadele alati vastan, siis seekord otsustasin seda mitte teha. Miks siis?

Esiteks on SAPTK minu jaoks organisatsioon, kes külvab Eestis sallimatust ja vaenu ning ma tõepoolest ei soovi mitte kuidagi nende tegevusse panustada või sellele kaasa aidata. Teiseks, kuigi nad väitsid, et küsimused on koostatud võimalikult neutraalselt, siis ei ole nad seda mitte. Ainuke võimalus ka ise midagi kirjutada, oli kastis, mille juures oli märge, et seda ei avaldata. Jäävadki vaid küsimused, millele on võimalik vastata ainult jah või ei. Mitte midagi muud.

Mis ma aga siis kooseluseadusest arvan? Kooseluseaduse hääletamisel ei oleks ma kordagi kahelnud, minu toetus sellele on kindel. Elasin selle vastuvõtmisele väga kaasa ning jälgisin arutelu ning hääletust ka Riigikogus kohapeal. Järgmine samm võiks olla see, et ka abielu võiks muuta sooneutraalseks. Ja loomulikult, ei toeta ma ka abielu määratlemist põhiseaduses mehe ja naise vahelise liiduna.

Eesti muudab kooseluseadus hoolivamaks ja tolerantsemaks riigiks, kus on oluline iga inimene ning kus kõigil on võrdselt õigus olla õnnelik ja armastada. Sallivama Eesti nimel!

See sissekande postitati kategooriasse Poliitika, Valimised. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>