Linnajuhid peavad Kristiinega arvestama

photo (4)

Kristiine halduskogu esimeheks valitud sotsiaaldemokraat Maris Silla sõnul peavad linnajuhid arvestama kohalike elanike soovidega ning lahendama kiiremas korras linnaosa probleemid.

“Peame murdma senise keskerakondliku käitumise, kus halduskogusse suhtuti kui detailplaneeringuid kooskõlastavasse kummitemplisse ning kuhu linnaosavanem jõuab vaid kaks korda aastas. Halduskogu peab kuulama elanike soove ning kaasama eksperte, et lahendada linnaosa ees seisvad väljakutsed. Näiteks valmistab inimestele muret ühistranspordi korraldus, mille puhul peab olema inimestele tagatud mugav liikumine ka linnaosa siseselt,” selgitas Kristiine halduskogu esimees Maris Sild.

Maris Sild ootab linnaosavanemalt vastuseid, miks ta pole jätkuvalt tegelenud linnaosasse raamatukogu rajamisega, lahendanud bussiliikluse probleeme ning lasknud teede ja tänavate olukorral järjest halvemaks minna. “Samuti nõuavad lapsevanemad lasteaedade ja koolide juures turvalisuse tagamist. Linnaosavanem peab edaspidi vähemalt kord kvartalis andma halduskogule sisulise ülevaate linnaosas tehtust,” rõhutas Maris Sild.

“Tallinna opositsioonierakondadel tuleb teha koostööd, et taastada halduskogude oluline roll linnaosade arengu planeerimisel. Loodan, et üsna pea suudame üheskoos tuua värskust ka teistesse stagneerunud halduskogudesse ning ka linnavolikogusse” lisas Maris Sild.

Eile Kristiine halduskogu istungil toimunud esimehe valimisel toetas Maris Silda 9 ning Vladimir Velmani 7 liiget. Maris Sild on Tallinna linnavolikogu liige ning Noorte Sotsiaaldemokraatide president. Ta õpib Tallinna Ülikoolis sotsiaaltöö erialal.

See sissekande postitati kategooriasse Postitused. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>