Piirkonna esimehena jätkab Rein Randver

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valgamaa piirkonna üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks tagasi Riigikogu liige Rein Randver.
“Valgamaa sotsiaaldemokraatidele on oluline terve maakonna tasakaalustatud areng, et ka siinne kant oleks atraktiivne koht elamiseks ja äritegevuseks. Oleme oma eesmärgiks seadnud Valgamaa omavalitsuste hea koostöö paljudes valdkondades. Tähtis on tõhus koostöö kohalikul ja riiklikul tasandil, eriti hariduses ja sotsiaalvaldkonnas ning transpordi korraldamisel,” ütles Valgamaa sotsiaaldemokraatide esimees ja Riigikogu liige Rein Randver.
Valgamaa piirkonna juhatuse liikmed on Tarmo Tamm, Kaupo Kutsar, Kalev Härk, Rein Org, Meeli Tuubel, Anu Reiljan, Madis Gross, Karl Mõts, Jüri Teder, Karl Kirt, Tarmo Soots, Margo Metsoja, Anne Viira, Helju Hõbe ning sekretär Katre Kikkas .
See sissekande postitati kategooriasse Pressiteated. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>