Sotsiaaldemokraatide esinumber Valgamaal on Rein Randver

Valgamaai_960x200-1.pngValgamaa sotsiaaldemokraadid esitasid riigikogu valimiste kandidaatideks riigikogu liikme Rein Randveri, Valga linnapea Kalev Härki ja Helme vallavanema Tarmo Tamme.

“Valgamaa sotsiaaldemokraatidele on ülimalt oluline inimeste toimetulek. Tulevast aastast suurenevad sotsiaaldemokraatide ettepanekul märgatavalt lapsetoetused, mis kindlasti parandavad lastega perede toimetulekut. Sotsiaaldemokraadid seisavad selle eest, et lapsetoetused tõuseksid ka edaspidi,” ütles riigikogu liige Rein Randver.

Sotsiaaldemokraatide ettepanekul koostab Vabariigi Valitsus Kagu-Eesti arengu- ja tegevuskava. “Meile on oluline, et Kagu-Eesti elukeskkond oleks võrdväärne teiste Eesti piirkondadega. Koostöös kohaliku kogukonnaga soovime muuta regiooni konkurentsivõimelisemaks ja arendada ettevõtlust ning luua uusi töökohti,“ lisas Randver.

See sissekande postitati kategooriasse Pressiteated. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>