Kultuurne Tõrva

Üheks suurimaks meie piirkonna kultuurielu puuduseks on kaasaegse kino ja teatri puudumine. Omades kogemusi nii kino kui teatri valdkonnas, näeme, et Tõrva kino tuleb esimesel võimalusel renoveerida ning sinna luua kaasaegne digitaalne kino ning korralik teatrilava.
Praegu on hoone puuduseks selle halb seisukord, vananenud sisustus ja ruumide plaan, tänapäevastele standarditele mitte vastav kinotehnika, teatri jaoks liiga väike lava, puuduvad lavasüsteemid, valgustus jne.

Viimased aastad on näidanud, et kino on jätkuvalt inimestele südamelähedane ning igapäevaselt filmide näitamine annaks juurde hea vaba aja sisustamise võimaluse. Lisaks rikastab korraliku teatrilava olemasolu piirkonna kultuurielu ning laval saavad esineda kohalikud näitetrupid kui ka külalisteatrid.

Minu ja Rometi südameasjaks on uues volikogus kinohoone võimalikult kiire korrastamine, et kino ja teatrit saaks nautida iga päev!

Margo Metsoja
Helme vallavolikogu liige, Tõrva vallavolikogu kandidaat

See sissekande postitati kategooriasse Arvamused. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>