Valga noortepäeval

Valga noortepäevalIga-aastaselt tähistatakse 12. augustil rahvusvahelist noortepäeva. Esmakordselt tehti seda ka Valgas, kus noortevolikogu korraldas Valga Noortepäeva, mille raames sai tutvuda erinevate organisat-sioonidega. Lisaks silmaringi avardamisele oli kõigil võimalus käia ringi ka kirbuturul ja soetada endale, mida hing ihkas.

Üritust avamas ja noori tervitamas käis tulihingeline sotsiaaldemokraat ja Valga linnapea Kalev Härk.

Lisaks teistele oli noortepäeval väljas ka Valga noorsotsid, kes tutvustasid oma tegevusi. Meiega oli noortega suhtlemas ka esmakordselt kandideeriv noorsotsist Valga linnavolikogu kandidaat Kermo Küün.

Kermo on aktiivne Valga linna noor, kes õpib Valga Gümnaasiumis. Ta on kooli õpilasesinduse president, Valga Noortevolikogu liige ja Valgamaa Noortekogu liige. Lisaks tegeleb Kermo maadluse ja fotograafiaga. Noormees seisab nendel valimistel selle eest, et Valgas rekonstrueeritaks ekstreemspordi sisehall ja loodaks uusi võimalusi ekstreemspordiga tegelemiseks vabas õhus.

 

See sissekande postitati kategooriasse Tegemised. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>