Sotsid esitasid kandidaadid Valga vallavolikokku

 

Sotsiaaldemokraatlik Erakond esitas eile Valga valla valimiskomisjonile kandidaadid Valga vallavolikokku. Kandidaatide nimekirjas on täpselt uue valla volikogu jagu inimesi – kokku 27, neist koguni 14 naist.

Sotsiaaldemokraatide Valga valla valimisnimekirja esitasid ühiselt sotside Valga osakonna esimees Kalev Härk ja Tõlliste osakonna esimees Katre Kikkas.

Sotside vallavanema kandidaat Kalev Härk kommenteeris: „Sotsiaaldemokraatide nimekirjas kandideerivad inimesed teevad kõik selleks, et tulevases Valga vallas oleks häid töökohti, ettevõtlusvõimalusi ning hoolitaks kõigist inimestest ja oma kodukohast.“ Härk lisas: „On äärmiselt oluline, et oleme meeskond, mitte ainult enne valimisi, vaid kogu valitsemisperioodi vältel. Oleme seda seni olnud ja oleme ka tulevikus. Meie kandidaatide soov on panustada ühtse Valga valla loomisesse ja arengusse igapäevaselt, koos oma kogukondadega valla erinevatest piirkondadest.“

„Oleme oma meeskonda koondanud tublid ja tegusad Valga piirkonna elanikud. Keskendusime meeskonna moodustamisel mitmekesisusele ning seetõttu on nimekirjas naisi ja mehi, noori ja eakaid, ettevõtjaid ja oma ala spetsialiste,“ ütles nimekirja Valga sotside esinumber Rein Randver.

Sotside nimekirjas pürgivad uue valla volikokku lisaks esinumbritele Valga linnavolikogu liikmed AS Valga Vesi juhatuse liige Jüri Teder, ettevõtja ja jalgpallikohtunik Viktor Haljaste, Töötukassa Valgamaa osakonna juht Merike Metsavas, radioloogiaõde Jelena Jallai, ettevõtja Vladimir Baranov, Tõlliste vallavanem Madis Gross ja Tõlliste vallavolikogu liikmed ühinemise koordinaator ja õpetaja Katre Kikkas, ettevõtja Kaupo Kutsar, raamatukogu juhataja Eve Tiisler, apteeker Lembe Raud.

Varasemalt kandideerinutest löövad sotside ridades taaskord kaasa Valga ekstreemspordi süda Lauri Lomp, aktiivne eakas Anne Viira, üliõpilane Kermo Küün, Tsirguliina Keskkooli direktor Heikki Järlik, pikaajaline ettevõtja Anne Parmas, kultuuritöötaja Kaja Sisask, raamatupidaja Marju Möldre ja sotsiaalvaldkonna arendaja Teresa Sale.

Lisaks varasemalt sotside ridades kandideerinutele on lisandunud uusi inimesi erinevatest piirkondadest ja eluvaldkondadelt: Valga Priimetsa Kooli direktor Marina Krotova, ettevõtja Anne Markvart Kaagjärvelt, perekonnaseisuametnik Anne Puller, ettevõtja Gennadi Jurjev Õrust, meditsiinitöötaja Oksana Dobrovolskaja, Tsirguliina Keskkooli õppejuht Rudo Lilleleht ning Tsirguliina ja Lüllemäe õpetaja Margus Muttik.

Sotside „Võimaluste Valga!“ programmi tutvustamine toimub septembris tulevase Valga valla erinevates piirkondades.

Lisainfo: Rein Randver, tel 5019926 ja Kalev Härk, tel 5027768

See sissekande postitati kategooriasse Pressiteated. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>