Teet Reedi liitus sotsiaaldemokraatidega

teetreedi“Mulle on juba pikka aega teinud muret, et Eesti ühiskond ei tunne huvi oma inimeste käekäigu vastu. Seda iseloomustavad palgavaesus, mis väljaspool keskusi väga karmilt pitsitab, sisuliselt olematud lapsetoetused, maapiirkondades vähesed töökohad, keeruliselt kättesaadav ümberõpe. Sellele loetelule ei saa siinkohal veel punkti panna. Vaja on hoolivat suhtumist iga inimese vastu,” selgitas Teet Reedi põhjuseid, miks liitus sotsiaaldemokraatidega.

“Minule on oluline, et inimestele loodaks võimalused hästi hakkama saamiseks. Mulle on vastumeelne toorkapitalism, kus kehtib tugevama õigus ning uppuja päästmine on uppuja enda asi. Väikese riigina ei saa me seda endale lubada, oluline on iga inimene,” lisas Teet Reedi.

“Meil on hea meel, et Teet Reedi ühines sotsiaaldemokraatidega. Tema kogemused ning varasem tegevus on eeskujuks, kuidas kohalikku kogukonda kaasata ning seista kogukonnale oluliste küsimuste eest,” ütles riigikogu liige ja Valgamaa sotsiaaldemokraatide esimees Rein Randver.

See sissekande postitati kategooriasse Pressiteated. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>